Wie is De Code Meester?

Super korte versie: Gaya Kessler. Iets langere versie: Gaya Kessler, een freelance ontwikkelaar uit Deurne, in the zuiden van Nederland, vlakbij Eindhoven.

Ik programmeer al professioneel sinds 2006. Dat is inmiddels alweer bijna mijn halve leven!

Gaya is het bos bij Milheeze

Vanuit verschillende hoeken van de wereld word ik ingehuurd om mee te helpen aan het ontwikkelen van applicaties en trainen van teams. Dit doe ik vooral op gebied van JavaScript, React, Node.js, en TypeScript, onder de noemer CleverNode.

Ik heb in mijn professionele carrière bij veel verschillende bedrijven mogen werken. Dit heeft mij geholpen om niet alleen technisch maar ook op persoonlijk vlak te groeien.

Door aan veel verschillende projecten te werken in verschillende teams heb ik kunnen zien wat werkt, en wat juist niet werkt. Dit breng ik ook graag over op anderen.

Naast programmeren spreek ik ook graag voor groepen over onderwerpen die mij interesseren. Het delen van informatie is iets waar ik veel vreugde uit haal.

Omdat ik altijd het delen van informatie het leukste vond aan mijn werk kreeg ik het idee om hier iets mee te gaan doen: De Code Meester!

Nog wat feitjes op een rij: er wonen drie katers bij mij thuis. Ik hou van koken. Ik maak muziek en zing in een band. Ik hou van een goed glas whisky, wijn, of speciaalbier. Voor beweging ga ik graag hardlopen of ga ik de Brabantse bossen in met mijn mountain bike.

Wat zeggen klanten over mij?